Wie zijn wij?

Onze missie

Binnenkorttehuur.nl staat voor overzicht en verbinding. De huurmarkt is groot en laat jaarlijks een terugkerende groei zien. Deze tak van de vastgoedmarkt met zijn specifieke doelgroep heeft naar onze mening behoefte aan een volwaardig totaaloverzicht boven een verspreid aanbod per makelaar of te worden beperkt tot een sub-categorie. Binnenkort te huur verzamelt al het huuraanbod, ongeacht branchevereniging en inclusief de grote groep geregistreerde, maar vrij opererende makelaars. Bij binnenkort te huur werken wij gegarandeerd honderd procent onafhankelijk en honderd procent transparant.

De vastgoedmarkt is continu in beweging en dat maakt alert reageren op interessant aanbod essentieel. Een helder en landelijk gericht overzicht onder een klik van de muis draagt daar aan bij. 

Mede hierdoor is landelijk koopaanbod ondergebracht bij onze zusterwebsite binnenkorttekoop.nu.

Weten vanaf wanneer huurwoningen, horecazaken of andere bedrijfsruimten beschikbaar komen, beperkt tevens onnodige leegstand. Een win-win voor zowel huurder als verhuurder

vintage, house, bicycles

Hoe werken wij?

Bij het zoeken naar een leuke huurwoning of perfecte bedrijfsruimte spelen meerdere factoren een bepalende rol. Binnenkorttehuur.nl geeft je kort en bondig de meest essentiële informatie, waardoor je direct een goed beeld krijgt van het gehuurde. Daaronder verstaan wij het vermelden van de exacte locatie van de woning of bedrijfsruimte, de oppervlakte in vierkante meters, het aantal kamers/ ruimten, de prijs in- of exclusief gas, water, elektriciteit als ook de maand/ datum van beschikbaarheid. Voor meer uitvoerige informatie verwijzen wij je door naar de verhuurder/ makelaar via een directe link onderaan de betreffende pagina.

Wil je toch liever kopen? Kijk dan eens op binnenkorttekoop.nu voor het meest recente landelijke koopaanbod.

Het spreekt voor zich dat wij zo zorgvuldig mogelijk omgaan met het weergeven van gegevens/ kenmerken, maar niet verantwoordelijk zijn voor onjuiste informatie verstrekt door derden. Tenzij anders overeengekomen met verhuurders/ makelaars vervallen advertenties automatisch na een periode van 4 maanden. Dit staat los van de mogelijkheid of de getoonde objecten reeds verhuurd of wellicht nog beschikbaar zijn. Alert reageren verhoogt de kans van slagen, dus schrijf je in om op de hoogte te blijven van het nieuwste aanbod!

Het team van binnenkorttehuur.nl

Scroll naar top